Måndag 8/11
Kycklingbröst med rödvinssky, bearnaisesås, baconlindad sparris och råstekt potatis
Tisdag 9/11
Lättpanerad sejfilé med sauce Maximilian, varma grönsaker, citron och kokt potatis
Onsdag 10/11
Ostpanerade fläskmedaljonger med bacon, champinjoner och tomatsås samt ris eller
kokt potatis
Torsdag 11/11
Kålpudding med gräddig kålsky, lingon och kokt potatis
Fredag 12/11
Kokt kalv i dillsås med morot och palsternacka samt kokt potatis
Lördag 13/11
Torskfilé med tomatiserad vitvinssås, rimmat sidfläsk, stjälkkapris och kokt potatis
Söndag 14/11
Kalkonstek med citron och örter serveras med stekt kulpotatis, svart vinbärssås, gelé och
haricots verts
Veckans alternativ:
Färsk pasta med köttfärssås och riven italiensk färskost
Senaste kommentarer