Måndag 21/2
Pannbiff med stekt lök, rödvinssås, lingon och kokt potatis
Tisdag 22/2
Pocherad torskfilé med skånsk senapssås, ärt- och rädissallad samt kokt potatis
Onsdag 23/2
Panerad benfri fläskkotlett med dijon- och dragonsås, vinbärsgelé, varma grönsaker och
stekt potatis
Torsdag 24/2
Högrevsgryta med sidfläsk, champinjoner, rosmarin och rött vin serveras med
rotfruktsstomp och vaxbönor
Fredag 25/2
Klassisk sjömansbiff med husets rödbetor
Lördag 26/2
Rödingfilé med kräft- och kantarellpytt, kall gräslökssås, citron, broccoli och kokt potatis
Söndag 27/2
Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås, äppelmos, inlagd gurka och kokt potatis
Veckans alternativ:
Pasta linguini med bacon, lök, svartpeppar och grädde serveras med riven ost och
rå äggula
Senaste kommentarer