Måndag 7/3
Ostgratinerad falukorv med picklessås, tomat-och rödlökssallad samt potatismos
Tisdag 8/3
Stekt stillahavsspättafilé med sauce Maximilian, citron, gröna ärtor och kokt potatis
Onsdag 9/3
Baconspäckad hjortfärsbiff med Karl-Johansvampsås, rårörda vinbär, purjolökspotatis
och varma grönsaker
Torsdag 10/3
Helstekt kotlettrad med bearnaisesås, rödvinssky, friterade lökringar och örtrostad potatis
Fredag 11/3
Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis
Lördag 12/3
Havets Wallenbergare på lax, räkor och braxen serveras med hummersås, citron, ärtor
och kokt färskpotatis
Söndag 13/3
Honungsmarinerad skinkstek med rödkål, äppelmos, gräddsky och kokt potatis
Veckans alternativ:
Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
Senaste kommentarer