Måndag 28/3

Kålpudding med lingon, gräddig kålsky och kokt potatis

Tisdag 29/3

Lasagne med kallrökt lax, bladspenat och vermouthsås samt citron och asiatisk kål- och

gurksallad

Onsdag 30/3

Kycklingfilé saltimbocca. Lufttorkad skinka, salvia, tomatiserad vitvinssås och rostad

färskpotatis

Torsdag 31/3

Bruna bönor med stekt fläsk och korv ELLER: Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

Fredag 1/4

Oxfärsbiff med persiljesmör, bacon, gräslök och rödvinssås samt potatismos

Lördag 2/4

Panerad fläskschnitzel med citron, ansjovis och kapris samt skysås, gröna ärtor och

stekt potatis

Söndag 3/4

Marinerad helstekt fläskkarré med barbecuesås, bearnaise, rostade grönsaker och

ugnsstekt potatis

 

Veckans alternativ:

Quiche Lorraine- Paj med rökt skinka och prästost serveras med anchochilidressing

och sallad