Måndag 29/8
Baconspäckad köttfärslimpa med fransk senapssås, vinbärsgelé, brysselkål och
kokt potatis
Tisdag 30/8
Lasagne med kallrökt lax, bladspenat och vermouthsås samt citron och tomatsallad
Onsdag 31/8
Panerad fläskschnitzel med citron, ansjovis och kapris samt rödvinssås, gröna ärtor
och stekt potatis
Torsdag 1/9
Axoa – Baskisk oxgryta serveras med potatismos och haricots verts
Fredag 2/9
Dansk fläskesteg med rödkål, äppelmos, skysås och sockerbrynt kulpotatis
Lördag 3/9
Stekt panerad kummelfilé med remouladsås, citron, kronärtskockssallad och kokt potatis
Söndag 4/9
Kycklingsteak med portvinssås, karamelliserad pärllök, baconlindad sparris och potatismos
Veckans alternativ:
Kalvlever Suédoise – Gräddsås, lingon, pressgurka och kokt potatis
Veckans sallad:
Cobbsallad – Kyckling, avokado, bacon, ägg, grönsaker och ädelostdressing
Senaste kommentarer