Måndag 12/9

Raggmunkar med stekt fläsk och lingon

Tisdag 13/9

Pocherad torskfilé med ägg- och persiljesås, broccoli och kokt potatis

Onsdag 14/9

Korv Stroganoff med potatismos samt tomat- och rödlökssallad

Torsdag 15/9

Ärtsoppa med fläsk och korv ELLER: Husets gulaschsoppa med nybakat bröd

Pannkakor med sylt och grädde

Fredag 16/9

Broströmmare med smält smör, gröna ärtor, lingon och potatispuré

( Wallenbergare gjord på fläskfärs )

Lördag 17/9

Friterad rödspätta Öresund. Bearnaisesås, räkor och sparris samt citron och dillkokt potatis

Söndag 18/9

Helstekt kalkonbröst med portvinsstuvade champinjoner, skysås, vinbärsgelé, brysselkål

och stekt potatis

 

Veckans alternativ:

Halstrad gravlax med dillstuvad potatis, citron och hovmästarsås

 

Veckans sallad:

Pastasallad med kyckling, bacon och champinjoner i parmesandressing