Måndag 26/9

Kålpudding med sirapssky, lingon och kokt potatis

Tisdag 27/9

Vitlingfilé med syrad pepparrotssås, smörstekt svartrot, grillad paprika, citron

och kokt potatis

Onsdag 28/9

Ostpanerat kycklingbröst med ratatouille, knaperstekt sidfläsk och stekt kulpotatis

Torsdag 29/9

Roslagsschnitzel med rödvinssås, gröna ärtor, citron och stekt potatis

Fredag 30/9

Mustig hjortgryta med enbär, rosmarin och svamp serveras med vinbärsgelé och

kokt potatis

Lördag 1/10

Kalvfärsbullar med dijon- och dragonsås, rårörda vinbär, inlagd gurka och potatispuré

Söndag 2/10

Baconlindad fläskfilé fylld med färskost, soltorkad tomat och basilika serveras med

madeirasås och råstekt potatis

 

Veckans alternativ:

Jordärtskockssoppa med bacon, svartkål och kantareller

 

Veckans sallad:

Bakad potatis med räkor och grönsaker i dillmajonnäs toppad med rom