Måndag 3/10

Pannbiff med stekt lök, rödvinssås, lingon och kokt potatis

Tisdag 4/10

Ostgratinerad torskfilé med hummersås, grön sparris, citron och kokt potatis

Onsdag 5/10

Flygande Jakob – Kyckling, banan, bacon, jordnötter, chilisås och grädde

serveras med ris

Torsdag 6/10

Köttfärslimpa med gräddsås, pressgurka, vinbärsgelé och kokt potatis

Fredag 7/10

Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis

Lördag 8/10

Havets Wallenbergare med smält smör, rårörda lingon, gröna ärtor och potatismos

Söndag 9/10

Helstekt fläskkarré med potatisgratäng, portvinssås och varma grönsaker

 

Veckans alternativ:

Krämiga färsfyllda paprikor med tomatsås och ris

 

Veckans sallad:

Grekisk bondsallad – medelhavsost, oliver, rödlök, gurka och tomat