Måndag 5/6
Kålpudding med gräddsås, lingon och kokt potatis
Tisdag 6/6 – Nationaldagen
Panerad torskfilé samt kall sås med bostongurka och dill, gröna ärtor och kokt potatis
Onsdag 7/6
Marinerat kycklingbröst med mango- och grönpepparsås, grillade grönsaker samt ris eller kokt potatis
Torsdag 8/6
Husets gulaschsoppa med nybakat bröd ELLER Bräck kassler med stuvade champinjoner, varma grönsaker och kokt potatis
Fredag 9/6
Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatismos
Lördag 10/6
Havets Wallenbergare på lax, räkor och Alaskafilé serveras med hummersås, citron, gröna ärtor och potatismos
Söndag 11/6
Helstekt rapsgriskarré med rökt chilismör, madeirasås, örtpotatis och varma grönsaker
Veckans alternativ:
Ayads kebabtallik med pommes frites, sallad, feferoni mild sås eller vitlökssås
Veckans sallad:
Räksallad med Rhode Islanddressing 119 kr
Senaste kommentarer