Måndag 31/7
Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatismos
Tisdag 1/8
Fiskgratäng med purjolök, räkor, sparris, dillsås och potatismos
Onsdag 2/8
Baconlindad kycklingfilé med basilika- och tomatsås och pommes frites
Torsdag 3/8
Ost- och skinkfylld schnitzel serveras med stekt potatis, rödvinssås, gröna ärtor och citron
Fredag 4/8
Wallenbergare med smält smör, ärtor, rårörda lingon och potatispuré
Lördag 5/8
Stekt panerad koljafilé med kokt potatis, picklad rödlök och tartarsås
Söndag 6/8
Whiskymarinerat kalkonbröst med bakad potatishalva, timjansås och stekt äpple
Veckans alternativ:
Spagetti med köttfärssås och färsk riven hårdost
Veckans sallad:
Bakad potatis med skink- och grönsaksfyllning
Senaste kommentarer