Måndag 16/10
Kroppkakor med smält smör och lingon
Tisdag 17/10
Husets panerade Alaskafilé med kall räk- och dillsås, ångade morötter och kokt potatis
Onsdag 18/10
Biff à la Lindström med sås, kryddsmör, saltgurka och råstekt potatis
Torsdag 19/10
Raggmunkar med stekt fläsk och lingon ELLER bruna bönor med stekt fläsk
Fredag 20/10
Dansk fläskesteg med sockerbrynt kulpotatis, rödkål, äppelmos och skysås
Lördag 21/10
Kalvfärsbiff med choronsauce, rödvinssås, friterade lökringar och pommes frites
Söndag 22/10
Gravad lax serveras med dillstuvad potatis, hovmästarsås och citron
Veckans alternativ:
Ost – och skinkpaj med Rhode islanddressing
Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 69 kr
Veckans sallad:
Grekisk sallad
Senaste kommentarer