Måndag 22/1
Helstekt kotlettrad med örtgräddsås, vinbärsgelé och råstekt potatis
Tisdag 23/1
Huset fisksoppa med räkor, lax och Koljafilé och aioli och pannkakor med sylt och grädde
Onsdag 24/1
Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis
Torsdag 25/1
Oxbringa med pepparrotssås, och kokt potatis samt varma grönsaker
Fredag 26/1
Baconspäckad köttfärslimpa, Karl Johansvampsås, rårörda vinbär och purjolökspotatis
Lördag 27/1
Bakad koljafilé med kapris och rödbetor, smält smör och potatismos
Söndag 28/1
Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås, äppelmos, inlagd gurka och kokt potatis
Veckans alternativ:
Ost- och skinkpasta
Hamburgare med Cheddarost, grönsaker, dressing och pommes frites
Kan även fås som vegetarisk burgare
Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr
Senaste kommentarer