Måndag 11/3
Kycklingspett marinerat på grekiskt vis med tzatziki, olivsallad och klyftpotatis eller ris
Tisdag 12/3
Havets Wallenbergare på lax, sej och räkor serveras med smält smör och potatismos
Onsdag 13/3
Bruna bönor med stekt fläsk alternativt Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon
Torsdag 14/3
Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis
Fredag 15/3
Oxfärsbiff med portvinsstuvade champinjoner, skysås, broccoli och klyftpotatis
Lördag 16/3
Gravad lax med dillstuvad potatis, citron och hovmästarsås
Söndag 17/3
Helstekt fläskkarré med potatisgratäng, Madeirasås och picklad rödlök
Veckans alternativ:
Hamburgare med saltgurka, karamelliserad lök, cheddarost, dressing och pommes frites
Kycklingsallad med avokado, bacon och Rhode Islanddressing
Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr
Senaste kommentarer