Måndag 18/3
Ostgratinerad falukorv med picklessås och potatismos
Tisdag 19/3
Rimmad sejfilé med fänkål, saffran och tomat samt vitvinssås, citron och kokt potatis
Onsdag 20/3
Ost- och skinkfylld fläskschnitzel med skysås, citron, gröna ärtor och stekt potatis
Torsdag 21/3
Kålpudding med rårörda lingon, gräddsås och kokt potatis
Fredag 22/3
Klassisk sjömansbiff med rödbetor
Lördag 23/3
Kalvfärsbiff med bearnaisesås, rödvinssås, friterade lökringar och purjolökspotatis
Söndag 24/3
Friterad rödspätta med remouladsås, citron, grön sparris och kokt potatis
Veckans alternativ:
Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor
Ceasarsallad med kyckling, bacon och krutonger
Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr
Senaste kommentarer