Måndag 30/9
Dansk femöring – färsbiff serveras med stekt lök, stekt ägg, skysås och kokt potatis
Tisdag 1/10
Alaska filé med rödbetor, kapris, smält smör serveras med potatismos
Onsdag 2/10
Rotmos med rimmad oxbringa och senapscreme
Torsdag 3/10
Dansk fläskstek serveras med brynt kulpotatis, rödkål, skysås och äpplemos
Fredag 4/10 – Invigning av Vy vid Parkens renoverade restaurangkök
Oxfilé med potatisgratäng, rödvinssås och sparris 89 kr
Lördag 5/10
Bakad lax med citron, honung, kokt potatis och Hollandaisesås
Söndag 6/10
Kokt kalv i dillsås med morot och palsternacka och kokt potatis
Veckans alternativ:
Tagliatelle med rökt lax och bladspenat i krämig sås
Paj med rökt lax, bladspenat och kall stenbitsromssås alternativt Västerbottenostpaj och sallad
Ostburgare – 150 g oxkött med smält ost, bearnaisesås, saltgurka och pommes frites
Plankstek med ryggbiff 129 kr
Camembert med hjortronsylt 69 kr
Buffalo wings 12 st 99 kr
Senaste kommentarer