Måndag 25/11
Raggmunkar med stekt fläsk och lingon
Tisdag 26/11
Stekt sill med smält smör, gröna ärtor, potatismos och lingon
Onsdag 27/11
Winenerschnitzel på fläskkött med citron, ansjovis, kapris, rödvinssås och gröna ärtor
Torsdag 28/11
Plommonspäckad rapsgriskarré med skysås, äppelmos, ingefärsgurka och stekt potatis
Fredag 29/11
Kålpudding med sirapssky, lingon och kokt potatis
Lördag 30/11
Gravad lax serveras med dillstuvad potatis, hovmästarsås och citron
Söndag 1/12 – Första advent
Stekt kalkon med pepparsås, vinbärsgelé, varma grönsaker och stekt kulpotatis
Veckans alternativ:
Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Ceasarsallad med bacon, kyckling, tomat, gurka och dressing
Oxfiléplanka med lökringar 159 kr
Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr
Camembert med hjortronsylt 79 kr
Gåsmeny: Minst 2 dagars förbeställning
Gås, potatis, brysselkål, rödkål och sås samt äpplepaj och vaniljsås 349 kr
Senaste kommentarer