Måndag 20/1
Baconspäckad köttfärslimpa med purjolökspotatis, vaxbönor och Madeirasås
Tisdag 21/1
Stekt sill och potatismos med smält smör, lingon och gröna ärtor
Onsdag 22/1
Marinerat kycklingspett med tzatziki, grön olivsallad och pommes
Torsdag 23/1
Oxfärsbiff med portvinsstuvade champinjoner, skysås, broccoli och klyftpotatis
Fredag 24/1
Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis
Lördag 25/1
Husets gravade lax med dillstuvad potatis och hovmästarsås
Söndag 26/1
Helstekt kalkonbröst serveras med rostade rotfrukter, Dijon-och dragonsås, purjolökspotatis
och vinbärsgelé
Veckans alternativ:
Spagetti Carbonara – bacon, grädde, svartpeppar och äggula
Laxpaj med dillsås, grönsaker och citron
Hamburgare med ost, grönsaker och pommes frites
Ryggbiff med pommes frites, grillad tomat, lökringar och Bearnaisesås 149 kr
Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr
Camembert med hjortronsylt 69 kr
Senaste kommentarer