Måndag 21/4 – Annandag Påsk
Persiljejärpar, gräddsås, pressgurka och kokt potatis
Tisdag 22/4
Huset fisksoppa med räkor, aioli och nybakat bröd och pannkakor med sylt och grädde
Onsdag 23/4
Kycklingspett marinerat på grekiskt vis serveras med timjansky, tzatziki och klyftpotatis
Torsdag 24/4
Wallenbergare med potatispuré, lökfrästa ärtor, rårörda lingon och smält smör
Fredag 25/4
Klassisk Sjömansbiff med rödbetor
Lördag 26/4
Ångad koljafilé med Skånsk senapssås, gröna ärtor och potatismos
Söndag 27/4
Helstekt kotlettrad med örtgräddsås, vinbärsgelé, potatismos och picklade grönsaker
Veckans alternativ:
Gös med kapris, rödbetor, smält smör, grillad citron och pressad potatis 169 kr
Bakad potatis med Skagenröra och citron
Kebabtallrik med feferoni, pommes frites, sallad och vitlökssås
Hallonsorbet, mangosorbet och citronsorbet med bär 79 kr
Camembert med hjortronsylt 79 kr
Senaste kommentarer