Måndag 21/4 – Annandag Påsk
Persiljejärpar, gräddsås, pressgurka och kokt potatis

Tisdag 22/4
Huset fisksoppa med räkor, aioli och nybakat bröd och pannkakor med sylt och grädde

Onsdag 23/4
Kycklingspett marinerat på grekiskt vis serveras med timjansky, tzatziki och klyftpotatis

Torsdag 24/4
Wallenbergare med potatispuré, lökfrästa ärtor, rårörda lingon och smält smör

Fredag 25/4
Klassisk Sjömansbiff med rödbetor

Lördag 26/4
Ångad koljafilé med Skånsk senapssås, gröna ärtor och potatismos

Söndag 27/4
Helstekt kotlettrad med örtgräddsås, vinbärsgelé, potatismos och picklade grönsaker

Veckans alternativ:

Gös med kapris, rödbetor, smält smör, grillad citron och pressad potatis  169 kr

Bakad potatis med Skagenröra och citron

Kebabtallrik med feferoni, pommes frites, sallad och vitlökssås

Hallonsorbet, mangosorbet och citronsorbet med bär  79 kr

Camembert med hjortronsylt  79 kr