Måndag 28/4
Ostgratinerad falukorv med picklessås och potatismos

Tisdag 29/4
Friterad spätta med Remouladsås, pommes frites och citron

Onsdag 30/4
Baconlindad kycklingfilé med brynta champinjoner, portvinssås och råstekt potatis

Torsdag 1/5
Köttfärslimpa med soltorkad tomat och mozzarella samt örtgräddsky och stekt potatis

Fredag 2/5
Dansk fläskstek med kulpotatis, rödvinssås, rödkål och äppelmos

Lördag 3/5
Havets Wallenbergare på lax och kolja, smält smör, lingon, sockerärter och potatispuré

Söndag 4/5
Klassisk slottsstek med gräddsås, vinbärsgelé, ångade morötter och kokt potatis

Veckans alternativ:

Paj med lax och bladspenat, sallad, citron och kall stenbitsromsås  119 kr

Wienerschnitzel på fläskkött med pommes frites, kryddsmör och Bearnaisesås  125 kr

Spagetti och köttfärssås med hårdost

Hallonsorbet, mangosorbet och citronsorbet med bär  79 kr

Camembert med hjortronsylt  79 kr