Måndag 9/6
Ugnsbakad kycklingfilé med bacon, Haricots Verts, rostad rostad färskpotatis och ädelostsås
Tisdag 10/6
Havets Wallenbergare – räkor, lax och kummelfilé, smält smör, potatismos, gröna ärtor och citron
Onsdag 11/6
Oxfärsbiff med basilikasmör, rökig tomatsky och stekt potatis
Torsdag 12/6
Rotmos med rimmad fläsklägg, senapscremé och salladslök
Fredag 13/6
Ost- och skinkfylld fläskschnitzel serveras med stekt potatis, rödvinssås, gröna ärtor och citron
Lördag 14/6
Hummersåsgratinerad Alaskafilé med tomat och gräslök, kokt potatis och citron
Söndag 15/6
Sjömansbiff serveras med rödbetor och salladslök
Veckans alternativ:
Paj med rökt lax och bladspenat, sallad, citron och kall stenbitsromssås 119 kr
Fläskmedaljonger serveras med pommes frites, Bearnaisesås och lökringar 119 kr
Bakad potatis med Skagenröra, citron och dill 119 kr
Jordgubbssorbet, mangosorbet och citronsorbet med bär 79 kr
Camembert med hjortronsylt 89 kr
Senaste kommentarer