Måndag 9/6
Ugnsbakad kycklingfilé med bacon, Haricots Verts, rostad rostad färskpotatis och ädelostsås

Tisdag 10/6
Havets Wallenbergare – räkor, lax och kummelfilé, smält smör, potatismos, gröna ärtor och citron

Onsdag 11/6
Oxfärsbiff med basilikasmör, rökig tomatsky och stekt potatis

Torsdag 12/6
Rotmos med rimmad fläsklägg, senapscremé och salladslök

Fredag 13/6
Ost- och skinkfylld fläskschnitzel serveras med stekt potatis, rödvinssås, gröna ärtor och citron

Lördag 14/6
Hummersåsgratinerad Alaskafilé med tomat och gräslök, kokt potatis och citron

Söndag 15/6
Sjömansbiff serveras med rödbetor och salladslök

Veckans alternativ:

Paj med rökt lax och bladspenat, sallad, citron och kall stenbitsromssås  119 kr

Fläskmedaljonger serveras med pommes frites, Bearnaisesås och lökringar  119 kr

Bakad potatis med Skagenröra, citron och dill   119 kr

Jordgubbssorbet, mangosorbet och citronsorbet med bär  79 kr

Camembert med hjortronsylt  89 kr