Måndag 18/11
Dansk femöring – färsbiff serveras med stekt lök, stekt ägg, skysås och kokt potatis

Tisdag 19/11
Fiskgratäng med räkor och hummersås, dill och potatismos och citron

Onsdag 20/11
Rotmos med rimad oxbringa, senapscremé och salladslök

Torsdag 21/11
Kycklingklubba med gräddsås, pressgurka, vinbärsgelé och kokt potatis

Fredag 22/11
Dansk fläskesteg med sockerbrynt kulpotatis, rödkål, äppelmos och skysås

Lördag 23/11
Bakad lax med citron och honung, kokt potatis samt Hollandaisesås

Söndag 24/11
Kokt kalv i dillsås, morot och palsternacka och kokt potatis

Veckans alternativ:
Tagliatelle med rökt lax och bladspenat i krämig sås

Räkbomb med sallad, räkor, ägg, majonnäs och citron 129 kr

Vinkokta blåmusslor och vitlöksbröd 119 kr

Oxfiléplanka med lökringar 159 kr

Camembert med hjortronsylt 79 kr

Gåsmeny: Minst 2 dagars förbeställning
Gås, potatis, brysselkål, rödkål och sås samt äpplepaj och vaniljsås 349 kr