Måndag 29/3
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Tisdag 30/3
Husets fisksoppa med räkor och aioli ELLER: Gulaschsoppa. Hembakat bröd samt
pannkakor med sylt och grädde
Onsdag 31/3
Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis
Torsdag 1/4- Skärtorsdag
Kycklingbröst med betor, medelhavsost, bacon, citronette och potatismos
Fredag 2/4- Långfredag
Lammstek med vitlökssmör, rödvinssås, rotfruktsgratäng och sockerbrynt pärllök
Lördag 3/4- Påskafton
Kall tallrik med påskens goda såsom ägg, lax, kallskuret och sill. Kokt färskpotatis samt bröd,
smör och ost
Söndag 4/4- Påskdagen
Dillbakad torskryggfilé med räkor, ägg, färskriven pepparrot, smält smör, citron och
kokt potatis
Veckans alternativ:
Spaghetti med köttfärssås och färskriven ost
Veckans sallad:
Tonfisksallad med kokt ägg och Rhode Islanddressing
Senaste kommentarer