Veckans meny
Vecka 45
Måndag 4/11
Helstekt kotlettrad med örtgräddsås, vinbärsgelé och råstekt potatis
Tisdag 5/11
Laxpudding med smält smör och ärtor
Onsdag 6/11
Basilikamarinerat kycklingbröst med gräddtomatsås, haricots verts och klyftpotatis
Torsdag 7/11
Oxbringa med pepparrotssås, rostade rotfrukter och kokt potatis
Fredag 8/11
Skånsk kalops med kokt potatis och rödbetor
Lördag 9/11
Havet Wallenbergare – lax, räkor och vit fisk, smält smör, ärtor och potatismos
Söndag 10/11
Hjortfärslimpa med enbärsgräddsås, konjakslingon, varma grönsaker och kokt potatis
Veckans alternativ:
Laxpaj med med räksås, dill och citron
Hamburgare med cheddarost, grönsaker, dressing och pommes frites
Pasta Indiana med tigerräkor och krämig sås
Camembert med hjortronsylt 79 kr
Kocken rekommenderar: Beställs dagen innan
Lammracks med rotfrukter, rostad potatis och rödvinssås 299 kr
Dagens
Pris 109 kr
inkl. salladsbuffé, måltidsdryck, nybakat bröd och kaffe/te
Restaurang/Lunchkort som laddas med minst 800:- / Pris 101 kr