040-13 74 50 info@vyvidparken.se

VY vid Parken

Lunch och konferens i Malmö

God hemlagad mat i naturskön miljö

Välkommen till VY vid Parken vid Bellevue Park.
VY vid Parken har ambitionen att servera en av Malmös bästa hemlagade luncher. Njut av din lunch i vår nyrenoverade lokaler med utsikt över Bellevue Parken.

Vår restaurangchef Håkan Viebusk med personal hälsar dig varmt välkommen!

Hemlagat är godast!
Hemlagad mat är det bästa vi och våra gäster vet. Hemlagat innebär att vi tillreder din lunch från grunden med fräscha och delikata råvaror med en massa kärlek för den goda maten.

Avhämtning av lunch.
Vi erbjuder avhämtning av lunch för dig som är på språng. 

Konferens och Catering.
Vi anordnar gärna din nästa konferens. Vår största konferenslokal tar upp till 100 personer med möjlighet till aktiviteter i parken.

Vi erbjuder både lunchcatering till företag och catering till bröllop, födelsedagar och andra events med god härlig mat.

Veckans lunch

Konferens

Catering

Kontakta Bellevue Park fastighetsbolag

Bekvämt och komplett 55+ boende i Malmö

Aktuellt just nu…

vecka 27

Måndag 4/7
Stekt fläsk med löksås och kokt färskpotatis
Tisdag 5/7
Ost- och räkgratinerad kummelfilé med vitvinssås, citron och kokt potatis
Onsdag 6/7
Kålpudding med gräddig kålsky, lingon och kokt potatis
Torsdag 7/7
Marinerad kycklingfilé med potatiskaka, bearnaisesås och knaperstekt bacon
Fredag 8/7
Wallenbergare med potatismos, lingon, gröna ärtor och smält smör
Lördag 9/7
Lasagne med kallrökt lax, bladspenat och sherrysås serveras med tomatsallad och citron
Söndag 10/7
Marinerad kalkonstek med gräddsås, vinbärsgelé, brysselkål och kokt potatis

Veckans alternativ:
Spaghetti Carbonara med rå äggula

Veckans sallad:
Grekisk bondsallad med fetaost, oliver, tomat, gurka och rödlök

Vecka 26 27/6-3/7

Måndag 27/6
Panerad fläskschnitzel med skysås, citron och stekt potatis

Tisdag 28/6
Stekt sillflundra med smält smör, rårörda lingon, gröna ärtor och potatismos

Onsdag 29/6
Pannbiff med stekt lök, skysås, lingon och kokt potatis

Torsdag 30/6
Kycklingspett med hasselbackspotatis, tzatziki och olivsallad

Fredag 1/7
Dansk fläskesteg med sockerbrynt kulpotatis, rödkål, äppelmos och skysås

Lördag 2/7
Friterad rödspätta Öresund. Bearnaisesås, räkor, sparris och pommes frites

Söndag 3/7
Helstekt fläskfilé med potatisgratäng, rödvinssås och tomatconcassé

Veckans alternativ:
Vinkokta blåmusslor med aioli och vitlöksbröd

Veckans sallad:
Ost- och skinksallad med Rhode Islandsås

Vecka 25

Måndag 20/6
Ostgratinerad falukorv med picklessås och potatismos
Tisdag 21/6
Husets panerade hokifilé med kall stenbitsromsås, tomatsallad, citron och kokt färskpotatis
Onsdag 22/6
Köttfärslimpa med gräddsås, lingon, inlagd gurka och kokt färskpotatis
Torsdag 23/6
Roslagsschnitzel med rödvinssås, citron, gröna ärtor och stekt potatis
Fredag 24/6 – Midsommarafton
Matjessill, gräddfil, gräslök, kokt ägg, dillkokt färskpotatis, bröd och ost.
Jordgubbstårta
Lördag 25/6 – Midsommardagen
Honungsgriljerad skinkstek med marsalasås, vinbärsgelé,varma grönsaker och
ugnsstekt potatis
Söndag 26/6
Ugnsstekt kycklingklubba med gräddsås, pressgurka, vinbärsgelé och kokt potatis

Veckans alternativ:
Ayads grekiska moussaka

Veckans sallad:
Pastasallad med kyckling, bacon och brynta champinjoner samt parmesandressing

Läs alla nyheter och events