Måndag 8/3
Broströmmare* med rårörda lingon, gröna ärtor, smält smör och potatispurè
Tisdag 9/3
Färsk rimmad torskfilé med kapris, rödbetor, skirat smör och kokt potatis
Onsdag 10/3
Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor ELLER: Fläskpannkaka med lingon och äpple
Torsdag 11/3
Kycklingspett marinerat på grekiskt vis serveras med tzatziki, timjansky, klyftpotatis och
olivsallad
Fredag 12/3
Kalvfärsbiff med basilikasmör, rökig tomatsky, vaxbönor och purjolökspotatis
Lördag 13/3
Klassisk sjömansbiff med husets rödbetor
Söndag 14/3
Dillbakad laxfilé med saffran- och Pernodsås, citron, grillad paprika och kokt potatis
Veckans alternativ:
Pasta Fusilli med fläskfilé, bacon och champinjoner i ädelostsås
* Wallenbergare gjord på fläskfärs
Senaste kommentarer