Måndag 7/3

Ostgratinerad falukorv med picklessås, tomat-och rödlökssallad samt potatismos

Tisdag 8/3

Stekt stillahavsspättafilé med sauce Maximilian, citron, gröna ärtor och kokt potatis

Onsdag 9/3

Baconspäckad hjortfärsbiff med Karl-Johansvampsås, rårörda vinbär, purjolökspotatis

och varma grönsaker

Torsdag 10/3

Helstekt kotlettrad med bearnaisesås, rödvinssky, friterade lökringar och örtrostad potatis

Fredag 11/3

Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis

Lördag 12/3

Havets Wallenbergare på lax, räkor och braxen serveras med hummersås, citron, ärtor

och kokt färskpotatis

Söndag 13/3

Honungsmarinerad skinkstek med rödkål, äppelmos, gräddsky och kokt potatis

 

Veckans alternativ:

Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor