Måndag 28/3
Kålpudding med lingon, gräddig kålsky och kokt potatis
Tisdag 29/3
Lasagne med kallrökt lax, bladspenat och vermouthsås samt citron och asiatisk kål- och
gurksallad
Onsdag 30/3
Kycklingfilé saltimbocca. Lufttorkad skinka, salvia, tomatiserad vitvinssås och rostad
färskpotatis
Torsdag 31/3
Bruna bönor med stekt fläsk och korv ELLER: Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Fredag 1/4
Oxfärsbiff med persiljesmör, bacon, gräslök och rödvinssås samt potatismos
Lördag 2/4
Panerad fläskschnitzel med citron, ansjovis och kapris samt skysås, gröna ärtor och
stekt potatis
Söndag 3/4
Marinerad helstekt fläskkarré med barbecuesås, bearnaise, rostade grönsaker och
ugnsstekt potatis
Veckans alternativ:
Quiche Lorraine- Paj med rökt skinka och prästost serveras med anchochilidressing
och sallad
Senaste kommentarer