040-13 74 50 info@vyvidparken.se

Måndag 23/3

Isterband eller lunchkorv med dillstuvad potatis, rödbetor och senap

Tisdag 24/3

Färsk smörstekt sejfilé med fänkål- och apelsinsås, tomatsallad och kokt färskpotatis

Onsdag 25/3

Parmalindat kycklingbröst med fetaostcréme, timjansky, bakad tomat och råstekt potatis

Torsdag 26/3

Vildsvinsgryta med skogssvamp, pärllök, rött vin och enbär. Vinbärsgelé och kokt potatis

Fredag 27/3

Wallenbergare med smält smör, gröna ärtor, rårörda lingon och potatispuré

Lördag 28/3

Friterad rödspätta med remouladsås, råriven morot, citron och kokt potatis

Söndag 29/3

Örtstekt fläskkarré med rökig tomatsås, sockerärter och purjolökspotatis

 

 

Veckans alternativ:

Rimmad oxbringa med skånsk senapssås, rotfrukter och kokt potatis