Måndag 29/3

Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

Tisdag 30/3

Husets fisksoppa med räkor och aioli ELLER: Gulaschsoppa. Hembakat bröd samt

pannkakor med sylt och grädde

Onsdag 31/3

Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis

Torsdag 1/4- Skärtorsdag

Kycklingbröst med betor, medelhavsost, bacon, citronette och potatismos

Fredag 2/4- Långfredag

Lammstek med vitlökssmör, rödvinssås, rotfruktsgratäng och sockerbrynt pärllök

Lördag 3/4- Påskafton

Kall tallrik med påskens goda såsom ägg, lax, kallskuret och sill. Kokt färskpotatis samt bröd,

smör och ost

Söndag 4/4- Påskdagen

Dillbakad torskryggfilé med räkor, ägg, färskriven pepparrot, smält smör, citron och

kokt potatis

 

Veckans alternativ:

Spaghetti med köttfärssås och färskriven ost

 

Veckans sallad:

Tonfisksallad med kokt ägg och Rhode Islanddressing