Måndag 1/4 – Annandag Påsk
Helstekt fläskfilé med potatisgratäng, friterade lökringar och rödvinsås
Tisdag 2/4
Stekt sillflundra med potatismos, smält smör, lingon och gröna ärtor
Onsdag 3/4
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis samt lingon
Torsdag 4/4
Rimmad oxbringa med pepparrotssås och rotfrukter och kokt potatis
Fredag 5/4
Wallenbergare med smält smör, rårörda lingon, gröna ärtor och potatismos
Lördag 6/4
Dillbakad kummelfilé med vitvinssås, räkor, broccoli, citron och kokt potatis
Söndag 7/4
Hjortfärsbiff med enbärsgräddsås, konjakslingon, varma grönsaker och potatismos
Veckans alternativ:
Kebabtallrik de luxe med feferoni, pommes frites, sallad och vitlökssås
Räksallad med ägg och Rhode Islandsdressing 119 kr
Vinkokta blåmusslor med aioli och vitlöksbröd
Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr
Senaste kommentarer