Måndag 7/4
Biff á la Lindström med kryddsmör, rödvinssås och klyftpotatis
Tisdag 8/4
Stekt sillflundra med potatismos, smält smör, lingon och gröna ärtor
Onsdag 9/4
Stekt fläsk med löksås, kokt potatis samt lingon
Torsdag 10/4
Glaserade revbensspjäll med rostad spetskål, Madeirasås och kokt potatis
Fredag 11/4
Kalkonbröst med blandsvampsås, gelé och ugnsstekt potatis
Lördag 12/4
Dillbakad kummelfilé med vitvinssås, räkor, broccoli, citron och kokt potatis
Söndag 13/4
Rotmos med rimmad oxbringa, pepparrotssås och salladslök
Veckans alternativ:
Fläskmedaljong med lökringar, bearnaisesås och pommes frites 119 kr
Räksallad med ägg och Rhode Islanddressing 119 kr
Vinkokta blåmusslor med aioli och vitlöksbröd 119 kr
Friterad glass – vaniljglass, chokladsås och grädde 79 kr
Camembert med hjortronsylt 69 kr
Senaste kommentarer