Måndag 7/4
Biff á la Lindström med kryddsmör, rödvinssås och klyftpotatis

Tisdag 8/4
Stekt sillflundra med potatismos, smält smör, lingon och gröna ärtor

Onsdag 9/4
Stekt fläsk med löksås, kokt potatis samt lingon

Torsdag 10/4
Glaserade revbensspjäll med rostad spetskål, Madeirasås och kokt potatis

Fredag 11/4
Kalkonbröst med blandsvampsås, gelé och ugnsstekt potatis

Lördag 12/4
Dillbakad kummelfilé med vitvinssås, räkor, broccoli, citron och kokt potatis

Söndag 13/4
Rotmos med rimmad oxbringa, pepparrotssås och salladslök

Veckans alternativ:

Fläskmedaljong med lökringar, bearnaisesås och pommes frites  119 kr

Räksallad med ägg och Rhode Islanddressing  119 kr

Vinkokta blåmusslor med aioli och vitlöksbröd  119 kr

Friterad glass – vaniljglass, chokladsås och grädde  79 kr

Camembert med hjortronsylt  69 kr