Måndag 14/4
Bräckt kassler, stuvad vitkål och kokt potatis

Tisdag 15/4
Grillad lax, räkspett, dillslungad potatis och limesalsa

Onsdag 16/4
Huset gulaschsoppa med nybakat bröd alternativ Ärtsoppa och pannkakor sylt och grädde

Torsdag 17/4
Färsbiff med portvinsstuvade champinjoner, skysås, broccoli och klyftpotatis

Fredag 18/4 – Långfredag
Ost- och skinkfylld fläskschnitzel med rödvinssås, citron, gröna ärtor och stekt potatis

Lördag 19/4 – Påskafton
Buffé – 3 sorters sill, ägg, laxtartar, Västerbottenpaj, laxpaj, skinka, köttbullar, prinskorv, kokt potatis,
bröd, smör och ost samt citronruta  220 kr Gärna förbeställning, hälsningar från kökschefen

Söndag 20/4 – Påskdagen
Kalvfärsbullar med Dijon- och dragonsås, vinbärsgelé picklad rödlök och potatismos

Veckans alternativ:
Fläskmedaljong med lökringar, bearnaisesås och pommes frites  119 kr

Hamburgare med saltgurka, sallad, tomat, cheddarost, lök, dressing och pommes frites  115 kr

Lasagne med tomatsås och grönsaker

Rostbiff och potatissallad, pickles och rostad lök  119 kr

Friterad glass – vaniljglass, chokladsås och grädde  89 kr

Camembert med hjortronsylt  79 kr