Måndag 14/4
Bräckt kassler, stuvad vitkål och kokt potatis
Tisdag 15/4
Grillad lax, räkspett, dillslungad potatis och limesalsa
Onsdag 16/4
Huset gulaschsoppa med nybakat bröd alternativ Ärtsoppa och pannkakor sylt och grädde
Torsdag 17/4
Färsbiff med portvinsstuvade champinjoner, skysås, broccoli och klyftpotatis
Fredag 18/4 – Långfredag
Ost- och skinkfylld fläskschnitzel med rödvinssås, citron, gröna ärtor och stekt potatis
Lördag 19/4 – Påskafton
Buffé – 3 sorters sill, ägg, laxtartar, Västerbottenpaj, laxpaj, skinka, köttbullar, prinskorv, kokt potatis,
bröd, smör och ost samt citronruta 220 kr Gärna förbeställning, hälsningar från kökschefen
Söndag 20/4 – Påskdagen
Kalvfärsbullar med Dijon- och dragonsås, vinbärsgelé picklad rödlök och potatismos
Veckans alternativ:
Fläskmedaljong med lökringar, bearnaisesås och pommes frites 119 kr
Hamburgare med saltgurka, sallad, tomat, cheddarost, lök, dressing och pommes frites 115 kr
Lasagne med tomatsås och grönsaker
Rostbiff och potatissallad, pickles och rostad lök 119 kr
Friterad glass – vaniljglass, chokladsås och grädde 89 kr
Camembert med hjortronsylt 79 kr
Senaste kommentarer