Måndag 26/4
Rimmad oxbringa med pepparrotssås, rostade rotfrukter och kokt färskpotatis
Tisdag 27/4
Stekt flundrafilé med tomatiserad vitvinssås, bacon, stjälkkapris och kokt potatis
Onsdag 28/4
Roslagsschnitzel med rödvinssås, gröna ärtor, citron och stekt potatis
Torsdag 29/4
Currystekt kycklingbröst med sås på kokosmjölk, mango och ingefära serveras med
potatismos och wokade grönsaker
Fredag 30/4- Valborgsmässoafton
Dansk fläskesteg med rödkål, äppelmos, sockerbrynt kulpotatis och skysås
Lördag 1/5
Friterad rödspätta med remouladsås, citron, gröna ärtor och kokt färskpotatis
Söndag 2/5
Ljummen lammrostbiff med jordärtskockscrème, lammsky med rostad vitlök samt
friterad klyftpotatis
Veckans alternativ:
Fläskmedaljonger med rödvinssky, bearnaisesås, friterade lökringar och pommes frites
Veckans sallad:
Tonfisksallad med Thousand Islanddressing och kokt ägg
Senaste kommentarer