Måndag 2/5

Ost- och skinkspäckad köttfärslimpa med gräddig balsamicosky, varma grönsaker och

potatismos

Tisdag 3/5

Fiskgratäng på Alaskafilé med salladslök, champinjoner och dill i hummersås serveras

med kokt färskpotatis, citron och gröna ärtor

Onsdag 4/5

Skånelåda. Fläskmedaljong, prinskorv och bacopn samt skysås och gräddstuvad potatis

Torsdag 5/5

Kycklingspett marinerat på grekiskt vis serveras med timjansky, tzatziki och husets klyftpotatis

Fredag 6/5

Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis

Lördag 7/5

Stekt koljafilé med gubbröra, smält smör, bladspenat, citron och kokt färskpotatis

Söndag 8/5

Porterstek med himmelsk sås, rostad färskpotatis, haricots verts och vinbärsgelé

 

Veckans alternativ:

Hamburgare på högrev med cheddarost, grönsaker, dressing och pommes frites

Kan även fås vegetarisk.