Måndag 2/5
Ost- och skinkspäckad köttfärslimpa med gräddig balsamicosky, varma grönsaker och
potatismos
Tisdag 3/5
Fiskgratäng på Alaskafilé med salladslök, champinjoner och dill i hummersås serveras
med kokt färskpotatis, citron och gröna ärtor
Onsdag 4/5
Skånelåda. Fläskmedaljong, prinskorv och bacopn samt skysås och gräddstuvad potatis
Torsdag 5/5
Kycklingspett marinerat på grekiskt vis serveras med timjansky, tzatziki och husets klyftpotatis
Fredag 6/5
Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis
Lördag 7/5
Stekt koljafilé med gubbröra, smält smör, bladspenat, citron och kokt färskpotatis
Söndag 8/5
Porterstek med himmelsk sås, rostad färskpotatis, haricots verts och vinbärsgelé
Veckans alternativ:
Hamburgare på högrev med cheddarost, grönsaker, dressing och pommes frites
Kan även fås vegetarisk.
Senaste kommentarer