Måndag 22/5
Kåldolmar med gräddsås, lingon och kokt potatis
Tisdag 23/5
Friterad rödspätta Öresund, bearnaisesås, räkor, sparris, citron och pommes frites
Onsdag 24/5
Kycklingspett marinerat på grekiskt vis serveras med tzatziki och klyftpotatis
Torsdag 25/5
Kalvfärsbullar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatismos
Fredag 26/5
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Lördag 27/5
Lasagne med kallrökt lax, bladspenat och vitvinssås serveras med tomatsallad och citron
Söndag 28/5
Panerad fläskschnitzel med citron, ansjovis och kapris, rödvinssås, gröna ärtor och stekt potatis
Veckans alternativ:
Spaghetti carbonara med rå äggula
Veckans sallad:
Räksallad med Rhode Islanddressing 119 kr
Senaste kommentarer