Måndag 21/6

Axoa- Baskisk kalvgryta serveras med rotfruktsstomp och haricots verts

Tisdag 22/6

Husets panerade torskfilé med kall stenbitsromsås, tomatsallad, citron och kokt färskpotatis

Onsdag 23/6

Köttfärslimpa med gräddsås, lingon, inlagd gurka och kokt färskpotatis

Torsdag 24/6

Roslagsschnitzel med rödvinssås, citron, gröna ärtor och stekt potatis

Fredag 25/6 – Midsommarafton

Matjessill, gräddfil, gräslök, kokt ägg, dillkokt färskpotatis, bröd och ost.

Jordgubbar med grädde

Lördag 26/6 – Midsommardagen

Klassisk sjömansbiff med rödbetor

Söndag 27/6

Marinerat kalkonbröst med mild konjaksspetsad pepparsås, vinbärsgelé, pressgurka och

stekt kulpotatis

 

Veckans alternativ:

Chili con carne med ris och nachos

 

Veckans sallad:

Pastasallad med kyckling, bacon och brynta champinjoner samt parmesandressing