Måndag 21/6
Axoa- Baskisk kalvgryta serveras med rotfruktsstomp och haricots verts
Tisdag 22/6
Husets panerade torskfilé med kall stenbitsromsås, tomatsallad, citron och kokt färskpotatis
Onsdag 23/6
Köttfärslimpa med gräddsås, lingon, inlagd gurka och kokt färskpotatis
Torsdag 24/6
Roslagsschnitzel med rödvinssås, citron, gröna ärtor och stekt potatis
Fredag 25/6 – Midsommarafton
Matjessill, gräddfil, gräslök, kokt ägg, dillkokt färskpotatis, bröd och ost.
Jordgubbar med grädde
Lördag 26/6 – Midsommardagen
Klassisk sjömansbiff med rödbetor
Söndag 27/6
Marinerat kalkonbröst med mild konjaksspetsad pepparsås, vinbärsgelé, pressgurka och
stekt kulpotatis
Veckans alternativ:
Chili con carne med ris och nachos
Veckans sallad:
Pastasallad med kyckling, bacon och brynta champinjoner samt parmesandressing
Senaste kommentarer