040-13 74 50 info@vyvidparken.se

Måndag 15/6

Vildsvinsfärslimpa med skogssvampsås, vinbärsgelé, brysselkål och kokt potatis

Tisdag 16/6

Husets fiskgratäng med tomat, salladslök och fläderblomssås, potatismos samt sockerärter

Onsdag 17/6

Ost- och skinkfylld fläskschnitzel med rödvinssås, citron, gröna ärtor och stekt potatis

Torsdag 18/6

Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis

Fredag 19/6 – Midsommarafton

Matjessill, gräddfil, gräslök, kokt ägg, dillkokt färskpotatis, bröd och ost. Jordgubbstårta

Lördag 20/6 – Midsommardagen

Helstekt kalkonbröst med portvinssås, rotfruktsgratäng och haricots Verts

Söndag 21/6

Glaserade revbensspjäll med äppelmos, gräddsky, coleslaw och kokt potatis

 

Veckans alternativ:

Chili con carne med ris och nachochips

ELLER:

Sallad med friterad kycklingfilé, bacon och brynta champinjoner samt parmesandressing

TILLSVIDARE ENDAST MAT FÖR AVHÄMTNING!