Måndag 28/6

Raggmunkar med stekt fläsk och lingon

Tisdag 29/6

Ost- och svampöverbakad färsk sejfilé med vitvinssås, citron, sockerärter och kokt

färskpotatis

Onsdag 30/6

Kålpudding med rårörda lingon, gräddig kålsky och kokt färskpotatis

Torsdag 1/7

Kycklingspett marinerat på grekiskt vis serveras med saffranstzatziki, rödvinssky,

bakad tomat och friterad klyftpotatis

Fredag 2/7

Helstekt kotlettrad med örtgräddsås, vinbärsgelé, picklade grönsaker och råstekt potatis

Lördag 3/7

Friterad rödspätta med remouladsås, citron, gröna ärtor och kokt färskpotatis

Söndag 4/7

Brässerad oxstek på innanlår serveras med kantarellsås, rönnbärsgelé, varma

grönsaker och stekt potatis

 

Veckans alternativ:

Fläskmedaljonger med jalapenosås, pommes frites och tomatsallad

 

Veckans sallad:

Thailändsk biffsallad med nudlar, grönsaker samt chili- och ingefäradressing