040-13 74 50 info@vyvidparken.se

Måndag 22/6

Stekt fläsk med löksås och kokt färskpotatis

Tisdag 23/6

Sydfransk fisksoppa med saffran och fänkål serveras med rouille och liten croissant

Onsdag 24/6

Älgfärsbiff med konjakssås, baconlindad sparris, friterad klyftpotatis och tranbär

Torsdag 25/6

Currydoftande fläskgryta med äpple och purjolök samt ris eller kokt potatis

Fredag 26/6

Kalvfärsbiff med choronsås, rödvinssky, friterade lökringar och purjolökspotatis

Lördag 27/6

Bakad koljaryggfilé med smält smör, kapris och rödbetor samt citron och kokt färskpotatis

Söndag 28/6

Honungsgriljerad skinkstek med marsalasås, vinbärsgelé, varma grönsaker och

ugnsstekt potatis

 

Veckans alternativ:

Marinerat kycklingspett med rödvinssås, tzatziki och pommes frites

 

Veckans sallad:

Sallad Nicoise (tonfisk, sardeller, kokt ägg, haricots verts, romansallad, kokt potatis)

TILLSVIDARE ENBART MAT FÖR AVHÄMTNING!