Måndag 12/7
Stekt fläsk med broccoligratäng och kokt färskpotatis
Tisdag 13/7
Ångad färsk sejfilé med ägg-och persiljesås, ärtsallad och kokt färskpotatis
Onsdag 14/7
Baconlindat kycklingbröst med choronsauce, grön sparris, friterade lökringar och
pommes frites
Torsdag 15/7
Fläskfilégryta med prinskorv, champinjoner, paprika och grädde serveras med potatismos
Fredag 16/7
Högrevsfärsbiff med basilikasmör, rökig tomatsky, picklad rödlök och råstekt potatis
Lördag 17/7
Lasagne på rökt lax och bladspenat samt kronärtskockssallad och dillcrème
Söndag 18/7
Honungsgriljerad skinkstek med äppelcidersås, bakad morot, vinbärsgelé och ugnsstekt
potatis
Veckans alternativ:
Kalvlever Anglais med kapris, bacon, rödvinssås och kokt potatis
Veckans sallad:
Rostbiff med potatissallad, pickles och rostad lök
Senaste kommentarer