040-13 74 50 info@vyvidparken.se

Måndag 6/7

Lammfärsbiff med friterad halloumi, ugnsstekt potatis och mangosalsa

Tisdag 7/7

Havets Wallenbergare på lax, sej och räkor serveras med hummersås, potatismos och

gröna ärtor

Onsdag 8/7

Ädelostgratinerad fläskmedaljong med rödvinssås, råstekt potatis och varma grönsaker

Torsdag 9/7

Ost- och skinkspäckad köttfärslimpa med gräddsky, parisermorötter och stekt potatis

Fredag 10/7

Dansk fläskesteg med rödkål, äppelmos, sockerbrynt kulpotatis och skysås

Lördag 11/7

Gravad lax med dillstuvad potatis, citron och hovmästarsås

Söndag 12/7

Helstekt fläskkarré med potatisgratäng, chipotlesmör, madeirasås och picklad rödlök

Veckans alternativ:

Husets hamburgare med saltgurka, karamelliserad lök, cheddarost, dressing och

pommes frites

 

Veckans sallad:

Kycklingsallad med avokado, bacon och Rhode Islanddressing