Måndag 12/7

Stekt fläsk med broccoligratäng och kokt färskpotatis

Tisdag 13/7

Ångad färsk sejfilé med ägg-och persiljesås, ärtsallad och kokt färskpotatis

Onsdag 14/7

Baconlindat kycklingbröst med choronsauce, grön sparris, friterade lökringar och

pommes frites

Torsdag 15/7

Fläskfilégryta med prinskorv, champinjoner, paprika och grädde serveras med potatismos

Fredag 16/7

Högrevsfärsbiff med basilikasmör, rökig tomatsky, picklad rödlök och råstekt potatis

Lördag 17/7

Lasagne på rökt lax och bladspenat samt kronärtskockssallad och dillcrème

Söndag 18/7

Honungsgriljerad skinkstek med äppelcidersås, bakad morot, vinbärsgelé och ugnsstekt

potatis

 

Veckans alternativ:

Kalvlever Anglais med kapris, bacon, rödvinssås och kokt potatis

 

Veckans sallad:

Rostbiff med potatissallad, pickles och rostad lök