Måndag 31/7
Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatismos

Tisdag 1/8
Fiskgratäng med purjolök, räkor, sparris, dillsås och potatismos

Onsdag 2/8
Baconlindad kycklingfilé med basilika- och tomatsås och pommes frites

Torsdag 3/8
Ost- och skinkfylld schnitzel serveras med stekt potatis, rödvinssås, gröna ärtor och citron

Fredag 4/8

Wallenbergare med smält smör, ärtor, rårörda lingon och potatispuré

Lördag 5/8
Stekt panerad koljafilé med kokt potatis, picklad rödlök och tartarsås

Söndag 6/8
Whiskymarinerat kalkonbröst med bakad potatishalva, timjansås och stekt äpple

Veckans alternativ:

Spagetti med köttfärssås och färsk riven hårdost

Veckans sallad:
Bakad potatis med skink- och grönsaksfyllning