Måndag 9/8

Helstekt kotlettrad med chilibearnaise, rödvinssky, friterad lökringar och klyftpotatis

Tisdag 10/8

Piccata på färsk sejfilé med tomatiserad vitvinssås, bacon och kokt potatis

Onsdag 11/8

Wallenbergare med smält smör, gröna ärtor, rårörda lingon och potatismos

Torsdag 12/8

Bruna bönor med stekt fläsk och korv ELLER: Fläskpannkaka med bakat äpple och lingon

Fredag 13/8

Kokt kalv i dillsås med morot, palsternacka och kokt potatis

Lördag 14/8

Ugnsstekt laxfilé med varm tomat-och fänkålsröra, saffran-och apelsinsås, citron och kokt

potatis

Söndag 15/8

Whiskymarinerat kalkonbröst med marsalasås, äppelchutney och purjolökspotatis

 

Veckans alternativ:

Stekt fläsk med löksås och kokt potatis