Måndag 30/8

Ostgratinerad falukorv med picklessås, potatismos samt tomat-och rödlökssallad

Tisdag 31/8

Ångad torskfilé med ägg- och persiljesås, citron, varma grönsaker och kokt potatis

Onsdag 1/9

Högrevsfärsbiff med persiljesmör, bacon, gräslök, rödvinssås och potatismos

Torsdag 2/9

Rotmos med rimmad fläskbog och korv samt persiljeolja

Fredag 3/9

Dansk fläskesteg med rödkål, äppelmos, skysås och sockerbrynt kulpotatis

Lördag 4/9

Stekt kummelfilé med bacon, champinjoner och salladslök serveras med smält smör

samt potatis- och jordärtskockspuré

Söndag 5/9

Rådjursfärslimpa med timjangräddsky, råstekt potatis, brysselkål oc rårörda vinbär

 

Veckans alternativ:

Entrecote med bearnaisesås, pommes frites och friterade lökringar