040-13 74 50 info@vyvidparken.se

Måndag 21/9

Skånelåda. Fläskmedaljong, prinskorv och bacon samt gräddstuvad potatis och skysås

Tisdag 22/9

Stekt flundrafilé med lökfräst bladspenat, sherrysås, bakad tomat, citron och kokt potatis

Onsdag 23/9

Axoa- Spansk kalvgryta serveras med potatismos och gröna bönor

Torsdag 24/9

Persiljejärpar med champinjonsås, vinbärsgelé, varma grönsaker och råstekt potatis

Fredag 25/9

Ost- och skinkfylld fläskschnitzel med rödvinssås, citron, gröna ärtor och stekt potatis

Lördag 26/9

Baconlindad vildsvinsfärslimpa med gräddsås, rårörda vinbär, broccoli och kokt potatis

Söndag 27/9

Friterad rödspätta med tartarsås, currybakat äpple, rårivna morötter, citron och

kokt potatis

 

Veckans alternativ:

Thailändsk kycklinggryta med grönsaker, kokosmjölk, ingefära och röd curry

serveras med basmatiris

 

Veckans sallad:

Fråga personalen