Måndag 20/1
Baconspäckad köttfärslimpa med purjolökspotatis, vaxbönor och Madeirasås

Tisdag 21/1
Stekt sill och potatismos med smält smör, lingon och gröna ärtor

Onsdag 22/1
Marinerat kycklingspett med tzatziki, grön olivsallad och pommes

Torsdag 23/1
Oxfärsbiff med portvinsstuvade champinjoner, skysås, broccoli och klyftpotatis

Fredag 24/1
Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis

Lördag 25/1
Husets gravade lax med dillstuvad potatis och hovmästarsås

Söndag 26/1
Helstekt kalkonbröst serveras med rostade rotfrukter, Dijon-och dragonsås, purjolökspotatis
och vinbärsgelé

Veckans alternativ:

Spagetti Carbonara – bacon, grädde, svartpeppar och äggula

Laxpaj med dillsås, grönsaker och citron

Hamburgare med ost, grönsaker och pommes frites

Ryggbiff med pommes frites, grillad tomat, lökringar och Bearnaisesås  149 kr

Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad  99 kr

Camembert med hjortronsylt  69 kr