Måndag 3/10
Pannbiff med stekt lök, rödvinssås, lingon och kokt potatis
Tisdag 4/10
Ostgratinerad torskfilé med hummersås, grön sparris, citron och kokt potatis
Onsdag 5/10
Flygande Jakob – Kyckling, banan, bacon, jordnötter, chilisås och grädde
serveras med ris
Torsdag 6/10
Köttfärslimpa med gräddsås, pressgurka, vinbärsgelé och kokt potatis
Fredag 7/10
Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis
Lördag 8/10
Havets Wallenbergare med smält smör, rårörda lingon, gröna ärtor och potatismos
Söndag 9/10
Helstekt fläskkarré med potatisgratäng, portvinssås och varma grönsaker
Veckans alternativ:
Krämiga färsfyllda paprikor med tomatsås och ris
Veckans sallad:
Grekisk bondsallad – medelhavsost, oliver, rödlök, gurka och tomat
Senaste kommentarer