Måndag 27/10
Ostgratinerad falukorv med picklessås och potatispuré

Tisdag 28/10
Stekt sillflundra med smält smör, rårörda lingon, ärtor och potatismos

Onsdag 29/10
Kalvfärsbiff med Bearnaisesås, rödvinssås, friterade lökringar och purjolökspotatis

Torsdag 30/10
Griljerade revbensspjäll serveras med kokt potatis, gräddsås, inlagd gurka och äpplemos

Fredag 31/10
Biff Stroganoff med saltgurka, crème fraiche och ris

Lördag 1/11
Stekt gösfilé med potatiskaka, vitvinssås och grillad citron

Söndag 2/11
Helstekt kotlettrad med mild pepparsås, broccoli och potatisgratäng

Veckans alternativ:

Isterband med dillstuvad potatis, senap och rödbetor  125 kr

Pasta Pescatore – skaldjur i krämig sås  125 kr

Fish and chips med kall dillsås och citron  135 kr

Gratinerad getost med pinjenötter och honung samt ruccolasallad  115 kr

Camembert med hjortronsylt  89 kr