040-13 74 50 info@vyvidparken.se

Måndag 2/12

Grekisk färsbiff med fetaostcrème, rödvinssky, olivsallad och ugnsstekt potatis

Tisdag 3/12

Stekt spättafilé med tomatiserad vitvinssås, broccoli, citron och kokt potatis

Onsdag 4/12

Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis

Torsdag 5/12

Örtbakad kycklingfilé med gräddsås, pressgurka, vinbärsgelé och stekt potatis

Fredag 6/12

Helstekt fläskfilé med madeirasås, kryddsmör, vaxbönor och potatisgratäng

Lördag 7/12

Rimmad torskfilé med skånsk senapssås, gröna ärtor och kokt potatis

Söndag 8/12

Basilikamarinerat kalkonbröst med gräddig glöggsås, rostade rotfrukter och stekt potatis

Veckans alternativ:

Svampfylld ravioli med grädde, oregano, italiensk hårdost och lufttorkad skinka