Måndag 20/12

Biff à la Lindström med kryddsmör, rödvinssås och pommes frites

Tisdag 21/12

Havets Wallenbergare med kall stenbitsromsås, gröna ärtor, citron och potatismos

Onsdag 22/12

Axoa – Katalansk oxgryta serveras med ris eller kokt potatis samt haricots verts

Torsdag 23/12

Dansk fläskesteg med rödkål, äppelmos, skysås och sockerbrynt kulpotatis

Fredag 24/12 – Julafton

Julens goda på buffé samt ris à la Malta med saftsås

Lördag 25/12 – Juldagen

Mandelstekt torskfilé med tartarsås, broccoli, citron och kokt potatis

Söndag 26/12 – Annandag jul

Glögglaserade revbensspjäll med marsalasås, brysselkål med apelsin och rosmarin

samt råstekt potatis

 

Veckans alternativ:

Stekt kycklingbröst i currysås med ris och sallad