Måndag 20/12
Biff à la Lindström med kryddsmör, rödvinssås och pommes frites
Tisdag 21/12
Havets Wallenbergare med kall stenbitsromsås, gröna ärtor, citron och potatismos
Onsdag 22/12
Axoa – Katalansk oxgryta serveras med ris eller kokt potatis samt haricots verts
Torsdag 23/12
Dansk fläskesteg med rödkål, äppelmos, skysås och sockerbrynt kulpotatis
Fredag 24/12 – Julafton
Julens goda på buffé samt ris à la Malta med saftsås
Lördag 25/12 – Juldagen
Mandelstekt torskfilé med tartarsås, broccoli, citron och kokt potatis
Söndag 26/12 – Annandag jul
Glögglaserade revbensspjäll med marsalasås, brysselkål med apelsin och rosmarin
samt råstekt potatis
Veckans alternativ:
Stekt kycklingbröst i currysås med ris och sallad
Senaste kommentarer