Måndag 18/12
Kåldolmar med kokt potatis, gräddsås och lingon
Tisdag 19/12
Fiskgratäng på Alaskafilé med räkor och hummersås, serveras med kokt potatis, citron och gröna ärtor
Onsdag 20/12
Helstekt fläskkarré med madeirasås, örtpotatis och varma grönsaker
Torsdag 21/12
Kycklingspett marinerat på grekiskt vis serveras med timjansky, tzatziki och klyftpotatis
Fredag 22/12 – Livemusik under lunchen
Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatismos
Lördag 23/12
Panerad torsk med kall trädgårdsmästarsås, citron, varma grönsaker
Söndag 24/12 – Julafton
Julbuffé och ris à la Malta med saftsås 165 kr
Veckans alternativ:
Hamburgare med Cheddarost inlagd gurka, tomat, sallad, rödlök, dressing och pommes frites
Bakad potatis med Skagenröra och citron
Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr
Senaste kommentarer