040-13 74 50 info@vyvidparken.se

Måndag 16/12

Kalvfärsbiff med mango- och grönpepparsås, varma grönsaker och råstekt potatis

Tisdag 17/12

Färsk ångad sejfilé med saffranssås, tomat- och fänkålsragu, broccoli och kokt potatis

Onsdag 18/12

Marinerat kycklingspett med fårostsallad, tzatziki och friterad klyftpotatis

Torsdag 19/12

Bruna bönor med stekt fläsk och korv ALTERNATIVT: Stekt fläsk med löksås

Fredag 20/12

Hjortfärsbullar med viltgräddsky, lingon, ingefärsgurka och potatispuré

Lördag 21/12

Panerad gulskäddafilé med kall stenbitsromsås, picklad rödlök, citron och kokt potatis

Söndag 22/12

Helstekt fläskkarré med rödkål, äppelmos, portersås och stekt potatis

 

 

Veckans alternativ:

Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor