Måndag 7/2
Ungersk gulaschgryta med saltgurka och gräddfil samt ris eller kokt potatis
Tisdag 8/2
Senapsstekt sillflundra med konjakslingon, smält smör, gröna ärtor och potatismos
Onsdag 9/2
Hjortfärslimpa med enbärsgräddsås, vinbärsgelé, broccoli och råstekt potatis
Torsdag 10/2
Marinerat kycklingspett med liten grekisk sallad, tzatziki och friterad klyftpotatis
Fredag 11/2
Ost- och skinkfylld fläskschnitzel med rödvinssås, citron, gröna ärtor och stekt potatis
Lördag 12/2
Gösfilé med mandelpotatispuré, baconströssel, dill-och wasabisås och citron
Söndag 13/2
Helstekt ryggbiff med choronsauce, baconlindad sparris och pommes frites
Veckans alternativ:
Bräckt skinka med stekt ägg och brynt potatis
Senaste kommentarer