Måndag 12/2
Oxgryta med rödvin och rotfrukter serveras med potatismos
Tisdag 13/2
Stekt panerad sejfilé med kokt potatis, dillsås, ärtskottssallad och citron
Onsdag 14/2
Stekt fläsk med löksås serveras med kokt potatis och lingon
Torsdag 15/2
Kålpudding med kokt potatis och rårörda lingon
Fredag 16/2
Panerad fläskschnitzel med citron, kapris och ansjovis serveras med stekt potatis och skysås
Lördag 17/2
Lasagne med kallrökt lax, blandspenat och vermouthsås, citron och asiatisk kål- och gurksallad
Söndag 18/2
Helstekt kotlettrad med Karl Johansvampsås, hasselbackspotatis och pressgurka
Veckans alternativ:
Pastrami med krämig potatissallad, rostad lök och pickles
Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr
Räksallad med Rhode Islanddressing 119 kr
Senaste kommentarer